Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483669

Amistoso 731483669 Información oficial sobre el partido 731483669 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

Christmas Dons Alineación oficial del equipo 'Christmas Dons' en el partido 2 - 1 Ieseanu Alineación oficial del equipo 'Ieseanu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Christmas Dons Alineación oficial del equipo 'Christmas Dons' en el partido 0 - 2 Ieseanu Alineación oficial del equipo 'Ieseanu' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Christmas Dons

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Christmas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Valentin Bodron, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Christmas va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Paul Bechir. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Christmas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alin Ardac, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Christmas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valentin Bodron, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cezar Bădulescu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ieseanu

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Tamás Lázok va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Ieseanu va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Attila Ládi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cristian Eftimie no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tamás Lázok al minut 28 semblava entrar, però Attila Ládi va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Marius Niţă va estar a punt de posar per davant a Ieseanu amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Attila Ládi va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Ieseanu va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 55, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marius Niţă.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Ieseanu van pujar a rematar. Però en Tamás Lázok la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Sébastien Ruelle va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Attila Ládi.