Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483382

Amistoso (Int.) 731483382 Información oficial sobre el partido 731483382 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

Łosie Józefów Alineación oficial del equipo 'Łosie Józefów' en el partido 1 - 4 Akrovates Alineación oficial del equipo 'Akrovates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Łosie Józefów Alineación oficial del equipo 'Łosie Józefów' en el partido 2 - 3 Akrovates Alineación oficial del equipo 'Akrovates' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Łosie Józefów

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Franciszek Adamczewski trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Franciszek Adamczewski quasi marca en una jugada assajada de córner que Saro Amorfini havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Cieszymir Nawracała va disposar d'una bona oportunitat al minut 74, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Akrovates

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zisis Orkas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Michalis Melagcholikos va pentinar un córner cap al segon pal que Yiorgos Fotopoulos va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nakos Kouklakis, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Akrovates va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Anestis Koulouris, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Yiorgos Fotopoulos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafał Brudziński, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Nikos Driggopoulos de Akrovates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.