Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731482619

Amistoso (Int., RC) 731482619 Información oficial sobre el partido 731482619 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 2 - 3 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 1 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbienen

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Paolo Rubini sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Thomas Hammer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 47, tothom va saber perquè en Pekko Riihiluoma era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

solis team returns

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de returns eren letals, i Slobodan Pantelić va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Marius Curpăn va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de returns i marcant el 0 - 2.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El returns era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gerhard Kjeldahl va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): returns van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Samuli Bäckström va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ariel Szewko de returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.