Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731481818

Amistoso (Int.) 731481818 Información oficial sobre el partido 731481818 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

Vikingos de Luro Alineación oficial del equipo 'Vikingos de Luro' en el partido 2 - 3 Skondo Barriga Alineación oficial del equipo 'Skondo Barriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vikingos de Luro Alineación oficial del equipo 'Vikingos de Luro' en el partido 0 - 2 Skondo Barriga Alineación oficial del equipo 'Skondo Barriga' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vikingos de Luro

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Jesús Bracco va marcar al minut 7 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vikingos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Geraldo Nunes Cunha va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Vikingos van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Geraldo Nunes Cunha no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Girón de Vikingos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasko Lalov de Vikingos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Geraldo Nunes Cunha de Vikingos es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vasko Lalov va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Skondo Barriga

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 44 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Bassel Chaabo.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Karo Putus va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Enrique Cadret que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Enrique Cadret va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 Elson Ranes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Carlos Urtegarrieta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Rudolf Beugli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tim Bubich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barriga que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carlos Girón va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Emilian Ramczykowski va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bassel Chaabo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.