Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731481339

Amistoso (Int.) 731481339 Información oficial sobre el partido 731481339 en Hattrick

14.05.2024 19:50:00

Eschen Maurer Alineación oficial del equipo 'Eschen Maurer' en el partido 1 - 2 Rapido Turbonegro Alineación oficial del equipo 'Rapido Turbonegro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eschen Maurer Alineación oficial del equipo 'Eschen Maurer' en el partido 2 - 0 Rapido Turbonegro Alineación oficial del equipo 'Rapido Turbonegro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eschen Maurer

Goles Goles

  • 100 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Ralf Sprenger anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gwenaël Tillard va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Eschen Valentino Giuntinelli quasi va assolir l'empat al minut 63 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Rapido Turbonegro

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Diego Obregón va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 20. 0 - 1 per a Turbonegro.
  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Turbonegro amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jordi Dies, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Turbonegro van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Eduardo Copeiro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Turbonegro van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 64 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Diego Obregón no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Turbonegro van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Diego Obregón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos De Luelmo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.