Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480500

Amistoso (Int.) 731480500 Información oficial sobre el partido 731480500 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

SpeeD CorP, Alineación oficial del equipo 'SpeeD CorP,' en el partido 2 - 0 Bolco FC Alineación oficial del equipo 'Bolco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SpeeD CorP, Alineación oficial del equipo 'SpeeD CorP,' en el partido 2 - 0 Bolco FC Alineación oficial del equipo 'Bolco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpeeD CorP,

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar SCP amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Saed Behzadpour va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SCP va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ofek Berenson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Saed Behzadpour va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): SCP va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Saed Behzadpour va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Solomon Aman al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ronald Natividad va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Edmund Kubišiak, al minut 77 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Robert-Andrei Crucianu el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yarden Goldberg de SCP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bolco FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SCP. La jugada d'estratègia del Bolco per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eldan Skandrani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Cauã Emanuel Gwiggner ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Omar Zerrouki va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Philippe Petiot de Bolco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.