Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731478553

Amistoso (Int.) 731478553 Información oficial sobre el partido 731478553 en Hattrick

15.05.2024 21:55:00

Águias Povoenses Alineación oficial del equipo 'Águias Povoenses' en el partido 1 - 1 1.SC Ostrava Alineación oficial del equipo '1.SC Ostrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Águias Povoenses Alineación oficial del equipo 'Águias Povoenses' en el partido 0 - 2 1.SC Ostrava Alineación oficial del equipo '1.SC Ostrava' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águias Povoenses

Goles Goles

  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Águias una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abel Dias, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Catarino Marreiros va estar a punt d'empatar per a Águias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dominik Šugar va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Catarino Marreiros va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Águias Cid Garcia quasi va assolir l'empat al minut 58 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sebastião Rodrigues Pacheco va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tiago Jorge de Águias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

1.SC Ostrava

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Ostrava va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Michal Prošek, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rostislav Jakuba que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Norbert Bajza va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Norbert Bajza després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcos Paulo de Carvalho va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norbert Bajza de Ostrava amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.