Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731478043

Amistoso 731478043 Información oficial sobre el partido 731478043 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Santa Verdura CF Alineación oficial del equipo 'Santa Verdura CF' en el partido 5 - 1 Marian AFC Alineación oficial del equipo 'Marian AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Santa Verdura CF Alineación oficial del equipo 'Santa Verdura CF' en el partido 6 - 1 Marian AFC Alineación oficial del equipo 'Marian AFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Verdura CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Verdura va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Marçal Boada va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Verdura va ser Uri Quirant.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Verdura va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergio Echegaray progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Verdura va aconseguir el 4 - 1 quan Uri Quirant va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Sergio Echegaray va augmentar l'avantatge de Verdura a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier García Casielles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Girón va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Rodrigo Zárate va poder marcar per a Verdura en un servei de cantonada picat per en Uri Quirant quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Zárate de Verdura es va guanyar la targeta groga merescudament.

Marian AFC

Goles Goles

  • 160 Minuto 40 (Gol de falta): L'entrenador de Marian es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Wesley Griffith era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): El Marian va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 21 amb un llançament de falta perillós. En Wesley Griffith però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Pompeo Dreon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giuseppe D'Elia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Marian va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 64 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Sascha Trubel va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Giuseppe D'Elia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sándor Planéta de Marian es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.