Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731477103

Amistoso 731477103 Información oficial sobre el partido 731477103 en Hattrick

15.05.2024 19:30:00

Borussia Verdeckt Alineación oficial del equipo 'Borussia Verdeckt' en el partido 2 - 1 Triangelns hjältar Alineación oficial del equipo 'Triangelns hjältar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Verdeckt Alineación oficial del equipo 'Borussia Verdeckt' en el partido 3 - 0 Triangelns hjältar Alineación oficial del equipo 'Triangelns hjältar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Verdeckt

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, Jacob Josefsson de Borussia empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Borussia contenien la respiració mentre en Natalino Patuleia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Arnaud Staal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Borussia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Kostas Tsirliagkos va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 23 minuts, en Jacob Josefsson no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Seran Mejías hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Arnaud Staal va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Borussia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 el Borussia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Arnaud Staal no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Seran Mejías va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kostas Tsirliagkos va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Russolillo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Triangelns hjältar

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Triangelns va ser finalitzada des de l'esquerra per Władysław Bielec al minut 22. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.