Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476780

Amistoso (Int., RC) 731476780 Información oficial sobre el partido 731476780 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Fvg Selection Alineación oficial del equipo 'Fvg Selection ' en el partido 1 - 2 Malakae FC Alineación oficial del equipo 'Malakae FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fvg Selection Alineación oficial del equipo 'Fvg Selection ' en el partido 2 - 0 Malakae FC Alineación oficial del equipo 'Malakae FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fvg Selection

Goles Goles

  • 185 Minuto 104 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 104 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Selection. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Daniele Chiarini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Adriano Scalone del Selection ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aimo Faletigh! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Usian Korona gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Abdelbatine Lahlafi va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Selection va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aimo Faletigh va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abdelbatine Lahlafi.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniele Chiarini va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Daniele Chiarini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Selection se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aimo Faletigh de Selection es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gianrico Tavana de Selection amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Usian Korona de Selection es va guanyar la targeta groga merescudament.

Malakae FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Malakae va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 97. Iván Eskartzaga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 111 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Malakae eren letals, i Rossend Galter va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Silvela de Malakae va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.