Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731475501

Amistoso (Int., RC) 731475501 Información oficial sobre el partido 731475501 en Hattrick

20.05.2024 01:00:00

Mighty Madridistas Alineación oficial del equipo 'Mighty Madridistas' en el partido 2 - 3 Zagłębie Liverpool Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Liverpool' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
46 % Posesión 45' 54 %
43 % Posesión 90' 57 %
Atacar por bandas Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11 Táctica Normal
Mighty Madridistas Alineación oficial del equipo 'Mighty Madridistas' en el partido 2 - 3 Zagłębie Liverpool Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Liverpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mighty Madridistas Alineación oficial del equipo 'Mighty Madridistas' en el partido 1 - 1 Zagłębie Liverpool Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Liverpool' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mighty Madridistas

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Madridista s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Markus Klümp per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Markus Klümp, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Parker Rose va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Madridista va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 105 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Parker Rose ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Junrey Delmonte va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juho-Matti Jaakkola.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Madridista Ratul Joshi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dobrociech Gilowski. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Juho-Matti Jaakkola xutant per a Madridista va fer anar la pilota just on la volia, però Dobrociech Gilowski, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Aleix Matute Robres de Madridista va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ciprian-Daniel Niculae va clavar el 2 - 3 per a Madridista amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kurt Kusk de Madridista va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Zagłębie Liverpool

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Eugeniusz Borowiak va pentinar un córner cap al segon pal que Cristian Ganzaroli va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109, un refús desafortunat de Quintin Clingan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jarosław Migdałek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Liverpool, Abayubá Silvera, col·locà la pilota just a les mans d'en Quintin Clingan. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Walenty Sadocha va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Liverpool, Jarosław Migdałek, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antoni Zielaskowski va xutar fora per a Liverpool, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!