Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731475225

Amistoso (RC) 731475225 Información oficial sobre el partido 731475225 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Dytone Alineación oficial del equipo 'Dytone' en el partido 0 - 1 Chancla de verano Alineación oficial del equipo 'Chancla de verano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dytone Alineación oficial del equipo 'Dytone' en el partido 1 - 1 Chancla de verano Alineación oficial del equipo 'Chancla de verano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dytone

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dean Ardjoen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ignacio Romano de Dytone va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dytone va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Calahorra va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Luis Cardell va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marino Langereis de Dytone la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Óscar Medrano de Dytone va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Chancla de verano

Goles Goles

  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Manuel Torrecilla va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Otili Laurentzena va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Juan Zalaya de Chanclas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Torrecilla de Chanclas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.