Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731474710

Amistoso 731474710 Información oficial sobre el partido 731474710 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

SPORTING DEL PINIU Alineación oficial del equipo 'SPORTING DEL PINIU' en el partido 1 - 2 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTING DEL PINIU Alineación oficial del equipo 'SPORTING DEL PINIU' en el partido 1 - 3 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING DEL PINIU

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SPORTING va ser Jorge Martí.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Marcello Cantore va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SPORTING.

Kalandrakas Team Football

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 11 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sławomir Szoszuk de Kalandrakas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kalandrakas va ser finalitzada des de l'esquerra per José Oriortua al minut 81. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Kalandrakas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Agustín Mauro va quedar-se sol davant el porter Franciszek Czerski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Sławomir Szoszuk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Franciszek Czerski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Sławomir Szoszuk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sławomir Szoszuk després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Franciszek Czerski va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristiano Cesqui de Kalandrakas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Oriortua de Kalandrakas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johannes Mönke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.