Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469586

Amistoso (Int.) 731469586 Información oficial sobre el partido 731469586 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Torito F.C Alineación oficial del equipo 'Torito F.C' en el partido 6 - 3 FC Vinnytsya Ukraine Alineación oficial del equipo 'FC Vinnytsya Ukraine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Torito F.C Alineación oficial del equipo 'Torito F.C' en el partido 6 - 5 FC Vinnytsya Ukraine Alineación oficial del equipo 'FC Vinnytsya Ukraine' en el partido
Tiene un resultado normal 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torito F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Torito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Wolfgang Kinzinger va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hannes Weissert va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Mika Tapanimäki va incrementar l'avantatge de Torito amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Emilian Szymborski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Torito es posava per davant 4 a 3.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Torito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Krzysztof Seremak va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wolfgang Kinzinger va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Krzysztof Seremak va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Matvei Tähkänen per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adam Oleśniewicz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Vinnytsya Ukraine

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Vinnytsya van mostrar una bona compenetració quan al minut 24 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Darii Antoniuk va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Vinnytsya van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 33 quan Khristofor Manzhos sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Vadim Bagmet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Darii Antoniuk la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Vinnytsya havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.