Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469277

Amistoso 731469277 Información oficial sobre el partido 731469277 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Buruntza F.C Alineación oficial del equipo 'Buruntza F.C' en el partido 3 - 1 Valga CF Alineación oficial del equipo 'Valga CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buruntza F.C Alineación oficial del equipo 'Buruntza F.C' en el partido 2 - 2 Valga CF Alineación oficial del equipo 'Valga CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buruntza F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tomàs Moiset de Buruntza aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Buruntza al minut 31, que va llançar ajustat al pal en Tomàs Moiset. 2 - 0 pels locals.
  • 135 Minuto 48 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Miika Kasurinen va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Buruntza, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Miika Kasurinen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): El Buruntza va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Tomàs Moiset la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Valga CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Valga van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 68 quan Mikel Akaiturri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Silvio Macedo va xutar magistralment una falta al minut 8 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Mikel Akaiturri quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Franciszek Królicki, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Sáiz Pérez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lezo Berri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.