Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469252

Amistoso (Int., RC) 731469252 Información oficial sobre el partido 731469252 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Gerach Vikings Alineación oficial del equipo 'Gerach Vikings' en el partido 0 - 1 ATLETICO TORINO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO TORINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gerach Vikings Alineación oficial del equipo 'Gerach Vikings' en el partido 1 - 1 ATLETICO TORINO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO TORINO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gerach Vikings

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): Teo Nevešćanin va llançar una falta directa al minut 80 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

ATLETICO TORINO

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pierluigi Piemonti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ATL TORINO.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gianluca Guastardo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bruno De Stefani va superar els defenses rivals per velocitat al minut 11 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Tessaro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ATL TORINO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ATL TORINO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pierluigi Piemonti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Gregorio Benissimo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Christoph Michael Tretter, però la pilota va topar amb el travesser.