Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469238

Amistoso (Int.) 731469238 Información oficial sobre el partido 731469238 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Dinamo Rojo Alineación oficial del equipo 'Dinamo Rojo' en el partido 6 - 1 Pinguini CA Alineación oficial del equipo 'Pinguini CA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo Rojo Alineación oficial del equipo 'Dinamo Rojo' en el partido 3 - 0 Pinguini CA Alineación oficial del equipo 'Pinguini CA' en el partido
Tiene bastante suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Rojo

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Dinamo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Romero López, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Monfulleda de Dinamo aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Dinamo va aconseguir el 3 - 1 quan Raúl Romero López va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Raúl Romero López va augmentar l'avantatge de Dinamo a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Dinamo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andoni Moyano des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Dinamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Abdelghani Diday va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Dinamo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Monfulleda en un 1 contra 1 amb el porter Elvis Pellandra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Pinguini CA

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el Pinguini va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sisto Zanotti, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinguini van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Salim Omar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriele Volpinari va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlo Servienti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pinguini sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sisto Zanotti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.