Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731468862

Amistoso (Int.) 731468862 Información oficial sobre el partido 731468862 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido 5 - 0 Gwardia Brzeg Alineación oficial del equipo 'Gwardia Brzeg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido 6 - 0 Gwardia Brzeg Alineación oficial del equipo 'Gwardia Brzeg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid rapid

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Folkert Kroher, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rapid se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Rapid va aconseguir el 2 - 0 quan Peet Slagboom va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Peet Slagboom va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Marcel Clar va incrementar l'avantatge de Rapid amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): El gol de falta de Besim Kurtdemir sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 82 i ampliar l'avantatge de Rapid a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Folkert Kroher gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lucas Barongo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Sven-Bengt Yngvesson de Rapid gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Folkert Kroher es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 25, però el porter va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Peet Slagboom va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Franciszek Wójtowicz per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Rapid ho intentava per la dreta per mitjà de Folkert Kroher, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sven-Bengt Yngvesson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Gwardia Brzeg

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gwardia van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 84 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar László Sziegl, però la pilota va sortir per sobre del travesser.