Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731461830

Amistoso (Int., RC) 731461830 Información oficial sobre el partido 731461830 en Hattrick

18.05.2024 23:45:00

El Pimiento Mecanico Alineación oficial del equipo 'El Pimiento Mecanico' en el partido 5 - 2 BSC Gomoli Alineación oficial del equipo 'BSC Gomoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
El Pimiento Mecanico Alineación oficial del equipo 'El Pimiento Mecanico' en el partido 5 - 1 BSC Gomoli Alineación oficial del equipo 'BSC Gomoli' en el partido
Tiene un resultado normal 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pimiento Mecanico

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Damián Maldonado va donar a Pimiento un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Alfredo Proaño va augmentar la diferència de Pimiento a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pimiento i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 55 minuts de joc. Mentre en Alfredo Proaño el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Beñat Gasque, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Pimiento.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Beñat Gasque va incrementar l'avantatge de Pimiento amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pimiento la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Damián Maldonado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Karl Conconi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Pimiento ho intentava per la dreta per mitjà de Piero Serrano, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

BSC Gomoli

Goles Goles

  • 139 Minuto 52 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Stephane Sturm va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Alfredo Proaño.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Stephane Sturm va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Giordano Nocciolini va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antón Gómez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.