Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731457920

Amistoso (Int.) 731457920 Información oficial sobre el partido 731457920 en Hattrick

18.05.2024 17:30:00

Kinlochleven Alineación oficial del equipo 'Kinlochleven' en el partido 5 - 0 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kinlochleven Alineación oficial del equipo 'Kinlochleven' en el partido 2 - 0 la patatera mecánica Alineación oficial del equipo 'la patatera mecánica' en el partido
Tiene bastante suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kinlochleven

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gojko Lemezina ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kinlochleven es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 23 (Gol de falta): Al 23 minuts, El Kinlochleven va fer el 2-0. En César Augusto Morlanes va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En César Augusto Morlanes de Kinlochleven va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Kinlochleven va aconseguir el 4 - 0 quan Marius Ioţu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kinlochleven va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gojko Lemezina progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Filip Podehradský, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gojko Lemezina, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Antonio Vespucio Artico gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Murrieta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

la patatera mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): patatera van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 86 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Denis Barnig no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Warwick Buchanan.