Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455333

Amistoso 731455333 Información oficial sobre el partido 731455333 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 6 - 4 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 8 - 1 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
Tiene mala suerte 8.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Punishers

Goles Goles

  • 104 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Punishers al minut 34. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, George Blackman va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Fiorenzo Coiai estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Devran Dengiz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 39.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Punishers, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Hugo Jesus dos Ramos per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fiorenzo Coiai va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Manuel Villazán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Marcelo Zapatero va incrementar l'avantatge de Punishers amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Punishers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Felix Escanio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sam Zeng va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sam Zeng va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bogdan Mihai al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sam Zeng va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Villa de Neila

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): El Arturo Madariaga Orozco va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Villa Neil. 0-1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jonas Rosak va augmentar l'avantatge de Villa Neil a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats de Villa Neil van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Òscar Tàrraga va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 62 del partit, anotant el 5 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Arturo Madariaga Orozco.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Lajos Vörös va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Villa Neil van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Gerard Huenchucheo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.