Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731454160

Amistoso (Int., RC) 731454160 Información oficial sobre el partido 731454160 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 2 - 3 Nguyen Ngoc Hieu(dekiru) Alineación oficial del equipo 'Nguyen Ngoc Hieu(dekiru)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 2 - 1 Nguyen Ngoc Hieu(dekiru) Alineación oficial del equipo 'Nguyen Ngoc Hieu(dekiru)' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Adolfo Cordera facilitava les coses al Las Palmas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Las Palmas va reduir el marcador al minut 77 a 2 - 3 quan Adolfo Cordera va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicente Vitorica va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Trần Ðức Phi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Vicente Vitorica arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Finn Kallenberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Adolfo Cordera de Las Palmas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nguyen Ngoc Hieu(dekiru)

Goles Goles

  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Cyro Frontin va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de dekiru eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 60, Ferdl Rochel va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Võ Thụ Nhân va ser l'anotador del 1 - 3.