Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731453706

Amistoso (Int.) 731453706 Información oficial sobre el partido 731453706 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Callobre CF Alineación oficial del equipo 'Callobre CF' en el partido 2 - 4 Rantakylä United Alineación oficial del equipo 'Rantakylä United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Callobre CF Alineación oficial del equipo 'Callobre CF' en el partido 3 - 1 Rantakylä United Alineación oficial del equipo 'Rantakylä United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Callobre CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Erosa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Callobre, Enrique Garcés, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Kirilos Mamais va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Garcés va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Antonio Erosa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kirilos Mamais de Callobre es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rantakylä United

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 6 minuts Mikko Sipari va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rantakylä prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Christian Lindroth.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rauno Viero quedar desmarcat i marcar per a Rantakylä al minut 80. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Mikko Savelius va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a Rantakylä gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mikko Savelius al minut 29 semblava entrar, però Ádám Pongor va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Rantakylä va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Marin Friciu va quedar-se sol davant el porter Ádám Pongor, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Lassi Salminen de Rantakylä va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.