Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731453524

Amistoso 731453524 Información oficial sobre el partido 731453524 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 7 - 2 ÍcarAlle UE Alineación oficial del equipo 'ÍcarAlle UE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Marcelinhos Alineación oficial del equipo 'Marcelinhos' en el partido 8 - 0 ÍcarAlle UE Alineación oficial del equipo 'ÍcarAlle UE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcelinhos

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 del partit, el jugador Cyril Fonteyn de Marcelinhos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Constantin Heicher ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marcelinhos es posava per davant 2 a 1.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rein van Praag va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Memoli Aydemir la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Marcelinhos i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 75 minuts de joc. Mentre en Radosław Grunwald el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Marcelinhos va aconseguir el 5 - 2 quan Memoli Aydemir va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marcelinhos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pedro Guardamino va posar el 6 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Karsten Schrammek va incrementar l'avantatge de Marcelinhos amb el 7 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Simone Cosio estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Cyril Fonteyn, als 79 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Rein van Praag gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Jato va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

ÍcarAlle UE

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, ÍcarAlle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Abraham García de Lizasaín es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pedro Codinats va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 18 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Roger Sarrinat gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.