Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731447381

Amistoso (Int.) 731447381 Información oficial sobre el partido 731447381 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Farm & Furious Alineación oficial del equipo 'Farm & Furious' en el partido 5 - 4 Clube Atlético Ruim Demais Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Ruim Demais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Farm & Furious Alineación oficial del equipo 'Farm & Furious' en el partido 8 - 1 Clube Atlético Ruim Demais Alineación oficial del equipo 'Clube Atlético Ruim Demais' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farm & Furious

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Abel Ansieta facilitava les coses al Furious amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Furious equilibrava la balança al minut 23. En Abel Ansieta, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): José Sánchez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Furious va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 81 José Sánchez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Andrei Ungurean va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Furious.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Furious per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yesenio Crisóstomo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Furious Abel Ansieta quasi va assolir l'empat al minut 21 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Juica de Furious va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Clube Atlético Ruim Demais

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dimitar Nestorov quedar desmarcat i marcar per a C.A.R.D+ al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): C.A.R.D+ va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 20, quan Dimitar Nestorov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): C.A.R.D+ agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jari Valtonen amb mestria.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): C.A.R.D+ van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 87, quan Dimitar Nestorov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Luca Broeils de C.A.R.D+ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Jari Valtonen de C.A.R.D+ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.