Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731446222

Promoción 731446222 Información oficial sobre el partido 731446222 en Hattrick

19.05.2024 22:00:00

rolfi Alineación oficial del equipo 'rolfi' en el partido 3 - 2 AZULGRANA BOYS Alineación oficial del equipo 'AZULGRANA BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rolfi Alineación oficial del equipo 'rolfi' en el partido 2 - 0 AZULGRANA BOYS Alineación oficial del equipo 'AZULGRANA BOYS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rolfi

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pepito Ansa de rolfi va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Roswell Damico que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eman Keškić va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): Als 60 minuts, Pepito Ansa va ampliar l'avantatge de rolfi amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ismael Sedano va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 58 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eman Keškić de rolfi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AZULGRANA BOYS

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Pierluigi Staffieri va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Iván Montesinos va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el AZULGRANA va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AZULGRANA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Saturnino Alberto Debenedetto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el AZULGRANA sortien al contraatac. La falta llançada per Manuele Simoncini va sortir força alta sense massa perill.