Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731445326

Promoción 731445326 Información oficial sobre el partido 731445326 en Hattrick

19.05.2024 22:40:00

11 Monkeys Alineación oficial del equipo '11 Monkeys' en el partido 7 - 0 TUBERIAS DE CARCELES Y INFORMACIONES DE PRESOS Alineación oficial del equipo 'TUBERIAS DE CARCELES Y INFORMACIONES DE PRESOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
11 Monkeys Alineación oficial del equipo '11 Monkeys' en el partido 8 - 0 TUBERIAS DE CARCELES Y INFORMACIONES DE PRESOS Alineación oficial del equipo 'TUBERIAS DE CARCELES Y INFORMACIONES DE PRESOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 Monkeys

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Monkeys contenien la respiració mentre en Marcos Del Rosario Hernandez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Monkeys va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ismael Lazcano va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Leandro Ahonzo va augmentar la diferència de Monkeys a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Leandro Ahonzo de Monkeys va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Mario Diaz de Andrade va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Monkeys va aconseguir el 6 - 0 quan Ismael Lazcano va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Pedro Pablo Makaus va incrementar l'avantatge de Monkeys amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Ismael Lazcano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bolivar Cuadra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Boye Welander una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Bolivar Cuadra va mantenir l'equip visitant dins del partit.

TUBERIAS DE CARCELES Y INFORMACIONES DE PRESOS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Qawaya Despouy.