Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444611

Amistoso (Int.) 731444611 Información oficial sobre el partido 731444611 en Hattrick

15.05.2024 23:15:00

Altereos Sporting Hornets Alineación oficial del equipo 'Altereos Sporting Hornets' en el partido 1 - 3 Team Obolo Alineación oficial del equipo 'Team Obolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Altereos Sporting Hornets Alineación oficial del equipo 'Altereos Sporting Hornets' en el partido 2 - 2 Team Obolo Alineación oficial del equipo 'Team Obolo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altereos Sporting Hornets

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Altereos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Stanley Metoute en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Altereos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hervé Merelus la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Stanley Metoute va estar a punt d'empatar per a Altereos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jerónimo Duarte va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Lebrun de Altereos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luc Benjamin.

Team Obolo

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, Hampus Claesson va pentinar un córner cap al segon pal que Anek Hansson va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Tomas Håkansson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 2 per a Obolo.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luís Casimiro Borges va augmentar l'avantatge de Obolo a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stigbjörn Haggren de Obolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.