Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444464

Amistoso (Int.) 731444464 Información oficial sobre el partido 731444464 en Hattrick

14.05.2024 20:20:00

AFC Korva 2015 Alineación oficial del equipo 'AFC Korva 2015' en el partido 1 - 7 roll deep Alineación oficial del equipo 'roll deep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AFC Korva 2015 Alineación oficial del equipo 'AFC Korva 2015' en el partido 1 - 3 roll deep Alineación oficial del equipo 'roll deep' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Korva 2015

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del Korva van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jari Mäki-Leppilampi que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Olli Toivanen va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 200 Minuto 42 (Ocasión de falta): Korva va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 42, però el xut va anar a parar al pal.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antti Lohtander va ridiculitzar a en David Murillo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Janus Ulander de Korva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Olli Toivanen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Janus Ulander de Korva es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antti Lohtander.

roll deep

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): roll va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. David Murillo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Matěj Kusák de roll l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Martin Hnídek va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Martin Hnídek va augmentar l'avantatge de roll a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Karel Škůrek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Daniele Sarappa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): David Murillo va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 7 al marcador per a roll.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karel Škůrek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karel Škůrek de roll amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.