Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731442863

Amistoso 731442863 Información oficial sobre el partido 731442863 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Eseerrege Gimnástico y Polideportivo Alineación oficial del equipo 'Eseerrege Gimnástico y Polideportivo' en el partido 1 - 4 Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Eseerrege Gimnástico y Polideportivo Alineación oficial del equipo 'Eseerrege Gimnástico y Polideportivo' en el partido 2 - 4 Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eseerrege Gimnástico y Polideportivo

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Polideportivo no perdien la fe, i al minut 79 del partit, Johann-Christian Stäckmann va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jasu Tuominen no s'ho podia creure.

Knizia United

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paolo Dello Buono que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Knizia.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Knizia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hans-Ola Yngvesson, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Meinrad Monje va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Knizia. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Tomasz Korzyniewski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Knizia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Aguayo va desviar el xut final de Paolo Dello Buono després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Knizia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mieczysław Chomicz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Korzyniewski de Knizia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.