Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731442121

Amistoso (Int.) 731442121 Información oficial sobre el partido 731442121 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 0 - 6 BFM FC Alineación oficial del equipo 'BFM FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido 0 - 2 BFM FC Alineación oficial del equipo 'BFM FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Euskal SeIekzioa

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Olabarri de EUSK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BFM FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BFM prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nahuel Montagnaro.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Steve Van Hamme va augmentar l'avantatge de BFM a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Hayrullah Özdal va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 18, i va fer pujar el 0 - 3 per a BFM.
  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): BFM va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tam Sames la va transformar en el 0 - 4.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): BFM va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Tam Sames va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): En Nahuel Montagnaro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BFM, un peu providencial d'en Steve Van Hamme va situar el 0-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joachim Wohlfart. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Joachim Wohlfart va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juha Roivainen després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Boris Carvajal va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Boris Carvajal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Abdelmouhaïmine Hdda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nahuel Montagnaro de BFM es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.