Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731441600

Amistoso (Int.) 731441600 Información oficial sobre el partido 731441600 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido 3 - 2 Kadijk SK 1967 Alineación oficial del equipo 'Kadijk SK 1967' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido 6 - 0 Kadijk SK 1967 Alineación oficial del equipo 'Kadijk SK 1967' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malpartits F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manus Wienesen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Mihail Hadzhiyski va augmentar l'avantatge de Malpartits a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malpartits va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jordan Ruisendaal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mihail Hadzhiyski va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Malpartits ho intentava per la dreta per mitjà de Ramón Castellauli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rifaat Gibril va rematar alt.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Marcos Mauleón de Malpartits gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mariusz Betański per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Loris Royant va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Usmar Haab gairebé va marcar per a Malpartits des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Kadijk SK 1967

Goles Goles

  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El KSK era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Timoteo Ruiz Ruiz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vetčislavas Kižas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Charles-André Aernouts, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): KSK van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Gunnar Moulin-Eckart va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): KSK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Uladzimir Hatal'ski des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Patrick Sturzenegger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre Gattiker de KSK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.