Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731439453

Amistoso 731439453 Información oficial sobre el partido 731439453 en Hattrick

14.05.2024 19:05:00

FC Banananana Alineación oficial del equipo 'FC Banananana' en el partido 6 - 1 Q.XXV F.C. Alineación oficial del equipo 'Q.XXV F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Banananana Alineación oficial del equipo 'FC Banananana' en el partido 4 - 0 Q.XXV F.C. Alineación oficial del equipo 'Q.XXV F.C.' en el partido
Tiene suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Banananana

Goles Goles

  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 42. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Luigi Barela va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Maurizio Ferri, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Banananana es posava per davant!
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Banananana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maurizio Ferri va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Banananana va augmentar la diferència quan Manuel Ribeiro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luigi Barela va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Banananana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alan Mirabella progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Edoardo Fognani arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maurizio Ferri va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Norberto Raffaghelli de Banananana va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Q.XXV F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Q.XXV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Rosario Caldirola.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Settimio Di Marino de Q.XXV va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Andrea Giuseppe Tabarini que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Andrea Giuseppe Tabarini, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Q.XXV van pujar a rematar. Però en Andrea Giuseppe Tabarini la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Cuono Forato de Q.XXV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.