Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731427998

Amistoso (Int.) 731427998 Información oficial sobre el partido 731427998 en Hattrick

15.05.2024 12:15:00

Sauki Alineación oficial del equipo 'Sauki' en el partido 0 - 3 Dark Knights Jubilee Alineación oficial del equipo 'Dark Knights Jubilee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sauki Alineación oficial del equipo 'Sauki' en el partido 0 - 1 Dark Knights Jubilee Alineación oficial del equipo 'Dark Knights Jubilee' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sauki

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): Sauki va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mohammed Osbon va anar a parar a les mans del porter.

Dark Knights Jubilee

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Donald Skierski va posar els visitants Knights per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maksymilian Elwart va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Wiktor Saran van servir per superar a l'últim defensor, en Teis Hildebrandt. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Knights cantant "Wiktor Saran selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Donald Skierski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Maksymilian Elwart, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Knights va quedar sense poder incrementar el seu marcador.