Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731424368

Promoción 731424368 Información oficial sobre el partido 731424368 en Hattrick

18.05.2024 21:30:00

Celtic Druids Alineación oficial del equipo 'Celtic Druids' en el partido 6 - 0 Karlys Angels Alineación oficial del equipo 'Karlys Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Celtic Druids Alineación oficial del equipo 'Celtic Druids' en el partido 5 - 0 Karlys Angels Alineación oficial del equipo 'Karlys Angels' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Druids

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Druids s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Chris Tilbrook per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Barri Melville el va rematar David Yates amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Druids pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dafydd Woosnam va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Chris Tilbrook es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): El gol de falta de Barri Melville sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 69 i ampliar l'avantatge de Druids a 5 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Chris Tilbrook va incrementar l'avantatge de Druids amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Antony Hewett del Druids ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Antony Hewett va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Druids.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Chris Tilbrook de Druids gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chris Tilbrook va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ieuan Brown.

Karlys Angels

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Karlys Michael Owen quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Emyr Coles l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Warren Mullally de Karlys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.