Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731422044

Amistoso 731422044 Información oficial sobre el partido 731422044 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Talleres Domenech, F.C. Alineación oficial del equipo 'Talleres Domenech, F.C.' en el partido 1 - 2 Son oliva Alineación oficial del equipo 'Son oliva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Talleres Domenech, F.C. Alineación oficial del equipo 'Talleres Domenech, F.C.' en el partido 1 - 2 Son oliva Alineación oficial del equipo 'Son oliva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talleres Domenech, F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del TDFC s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rafael Alberto Cutanda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 22 minuts, en Jaume Alsina no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a TDFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Verganza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Manuel Cutanda va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Jaume Alsina de TDFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Son oliva

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francisco Gómez de Lamadrid que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a oliva.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 72, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joaquín Ubalde es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del oliva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kevin Hanapi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksi Oksanen de oliva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.