Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731416547

Promoción 731416547 Información oficial sobre el partido 731416547 en Hattrick

18.05.2024 18:30:00

Cartwheel Failure Alineación oficial del equipo 'Cartwheel Failure' en el partido 3 - 5 Laiesken Alineación oficial del equipo 'Laiesken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cartwheel Failure Alineación oficial del equipo 'Cartwheel Failure' en el partido 1 - 5 Laiesken Alineación oficial del equipo 'Laiesken' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartwheel Failure

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Howie Butt va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Colin Cooper va pentinar un córner cap al segon pal que Howie Butt va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, John Gritton va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en James Jarvis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Laiesken

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Laiesken va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Maurici Borràs va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Ferran Meseguer va posar els visitants Laiesken per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Maurici Borràs, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Laiesken agafava avantatge al minut 98 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ferran Meseguer amb mestria.
  • 182 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Al minut 104 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lolo Basanta va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Maurici Borràs, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Laiesken va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Silo Rojas es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ferran Meseguer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Laiesken va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan Ramón Villaseca va quedar-se sol davant el porter Alan Pumphrey, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silo Rojas.