Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409308

Promoción 731409308 Información oficial sobre el partido 731409308 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

EQUIPOOOO Alineación oficial del equipo 'EQUIPOOOO' en el partido 5 - 0 Dream Team ISM Alineación oficial del equipo 'Dream Team ISM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EQUIPOOOO Alineación oficial del equipo 'EQUIPOOOO' en el partido 2 - 0 Dream Team ISM Alineación oficial del equipo 'Dream Team ISM' en el partido
Tiene bastante suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EQUIPOOOO

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Aleksander Lampart va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de EQUIPOOOO.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): EQUIPOOOO va augmentar la diferència quan Ioan Condrea no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): El gol de falta de Otro Alén sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 29 i ampliar l'avantatge de EQUIPOOOO a 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan EQUIPOOOO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jan Topală des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Simon Dersoir es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Simon Dersoir va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EQUIPOOOO.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Simon Formanek va ser clau en la jugada d'atac de EQUIPOOOO al minut 26, quan ell mateix va fer una passada brutal a Donatello Suša, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Aleksander Lampart de EQUIPOOOO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Aleksander Lampart de EQUIPOOOO va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Dream Team ISM