Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409220

Promoción 731409220 Información oficial sobre el partido 731409220 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Bizkaitarra Alineación oficial del equipo 'Bizkaitarra' en el partido 3 - 0 Sotillo del Moral Alineación oficial del equipo 'Sotillo del Moral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bizkaitarra Alineación oficial del equipo 'Bizkaitarra' en el partido 0 - 1 Sotillo del Moral Alineación oficial del equipo 'Sotillo del Moral' en el partido
Tiene bastante suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bizkaitarra

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): Bizkaitarra van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 18 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ondřej Kobr no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bizkaitarra Jan Francl quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Inozens Lahmers l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bizkaitarra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel Cachia Caruana, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 107 (Ocasión de contra por la izquierda): Bizkaitarra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 107, però Inozens Lahmers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Cachia Caruana de Bizkaitarra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Bizkaitarra, Bernardo Nando, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Bizkaitarra Sergiu Mateescu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Robert Thyland es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sean Mungal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 0.

Sotillo del Moral

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jean-Louis Dejardin va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sotillo Grégory Bolle, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sean Mungal. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Ettore Cireddu de Sotillo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marco Balarezo xutant per a Sotillo va fer anar la pilota just on la volia, però Sean Mungal, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.