Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409152

Promoción 731409152 Información oficial sobre el partido 731409152 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Los amantes de mss barbara Alineación oficial del equipo 'Los amantes de mss barbara' en el partido 3 - 1 Navàs14 Alineación oficial del equipo 'Navàs14' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los amantes de mss barbara Alineación oficial del equipo 'Los amantes de mss barbara' en el partido 1 - 3 Navàs14 Alineación oficial del equipo 'Navàs14' en el partido
Tiene suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los amantes de mss barbara

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Albert Mateu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del amantes contenien la respiració mentre en Josele Quasi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Miguel Ángel Lagunilla va augmentar la diferència de amantes a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Retana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Roberto Herrero de amantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Navàs14

Goles Goles

  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Lorenzo Lloclla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Eulogio Sánchez de Navàs14 va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): August Maar va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexey Kharlov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sıddık Cura va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Eulogio Sánchez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Sıddık Cura de Navàs14 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.