Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409023

Promoción 731409023 Información oficial sobre el partido 731409023 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Yamaha Motors Team Alineación oficial del equipo 'Yamaha Motors Team' en el partido 3 - 2 Matalascañas FC Alineación oficial del equipo 'Matalascañas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Yamaha Motors Team Alineación oficial del equipo 'Yamaha Motors Team' en el partido 7 - 2 Matalascañas FC Alineación oficial del equipo 'Matalascañas FC' en el partido
Es un cenizo 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yamaha Motors Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Richart Valla ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yamaha es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yamaha va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santiago Iglesia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 124 Minuto 103 (Gol de penalti): Corria el minut 103, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Yamaha s'avançava en el marcador després que en 李 (Li) 其发 (Qifa) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Exerrat va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michael Weilharter va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Michael Weilharter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En 李 (Li) 其发 (Qifa), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paul-Werner Amsel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Michael Weilharter de Yamaha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Matalascañas FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Matalascañas va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Juan Jesús Quevedo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 79. L'anotador per Matalascañas va ser Alexandru Lăzăreanu, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Revilla per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 30, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Josías Riestra, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.