Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408961

Promoción 731408961 Información oficial sobre el partido 731408961 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 5 - 7 Brasil82 Alineación oficial del equipo 'Brasil82' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 3 - 0 Brasil82 Alineación oficial del equipo 'Brasil82' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lillpapaya

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Lillpapaya va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Jesús Pablo Nieto va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Alejandro Pérez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): Una falta al minut 85 va proporcionar un lliure directe al Lillpapaya. Alain Le Fur va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Skaistuolis Černilovas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lillpapaya se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 96.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adulfo Lafuente Illera va rematar alt.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo Ruescas va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Gabriel Aliaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Pere Josep Audivert de Lillpapaya va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Pere Josep Audivert va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Lillpapaya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Logan Stein en un 1 contra 1 amb el porter Gabriel Aliaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Pérez.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lillpapaya Joan Esteve Piques, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gabriel Aliaga. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adulfo Lafuente Illera va xutar fora per a Lillpapaya, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Alfredo Ruescas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Pere Josep Audivert de Lillpapaya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.

Brasil82

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brasil82 van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Abelardo Castropol.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Augusto Tapia al minut 42 va permetre a Brasil82 prendre avantatge per 1 - 2.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Brasil82 va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Filbà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.
  • 117 Minuto 98 (Gol evento especial cansancio): Un Alfredo Ruescas visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Brasil82 Paul Restrepo que, sol davant el porter, va deixar el marcador 4 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Torben Rorrison va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Brasil82 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abelardo Castropol, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joan Marc Quirant va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Paul Restrepo va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Augusto Tapia de Brasil82, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Castellnou en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Paul Restrepo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Brasil82.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Brasil82, Abelardo Castropol, col·locà la pilota just a les mans d'en Víctor Castellnou. El marcador: 5 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Joan Marc Quirant va clavar el 5 - 7 per a Brasil82 amb una precisió mil·limètrica.