Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408474

Promoción 731408474 Información oficial sobre el partido 731408474 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido 2 - 3 VcfTur Alineación oficial del equipo 'VcfTur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido 1 - 1 VcfTur Alineación oficial del equipo 'VcfTur' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campeones del mundo FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El Campeones era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Orlín Cadórniga va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Gerard Parés va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Campeones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Al minut 108, Jesús Suabia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): En Harry Reidy va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Antonio García de Caceres de Campeones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Suabia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Campeones Onório da Vila no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco de Paula Martínez de Rojas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Campeones Gerard Parés, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francisco de Paula Martínez de Rojas. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Campeones Jesús Suabia va intentar enganyar Francisco de Paula Martínez de Rojas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Harry Reidy, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francisco de Paula Martínez de Rojas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Campeones i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Xofre Cazurro de Campeones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

VcfTur

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Neeme Armas va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a VcfTur al minut 2, però el xut de Sirtautas Kilaitis va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): VcfTur va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sirtautas Kilaitis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugbert Pyringer de VcfTur la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Daniel Iturbe de VcfTur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manuel Pablo Gómez de Merodio de VcfTur anava molt fort i col·locat però Horaci Perelló no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Hugbert Pyringer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fred Nebl xutant per a VcfTur va fer anar la pilota just on la volia, però Horaci Perelló, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Alex-Iulian Cimpoeşu de VcfTur, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Horaci Perelló en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.