Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408353

Promoción 731408353 Información oficial sobre el partido 731408353 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ermua Cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Ermua Cojos F.C' en el partido 1 - 0 Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ermua Cojos F.C Alineación oficial del equipo 'Ermua Cojos F.C' en el partido 2 - 0 Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ermua Cojos F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Ermua, atacant per l'esquerra al minut 97, va aprofitar el magnífic llançament de Yonadam Yaldoo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Werner Schrauf arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ermua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Elias da Fronteira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ryszard Zadrożny va entorpir al marcador d'en Isaac Cash per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Corsino Abela al minut 107 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Carlos Huerta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Cevallos per poc que no incrementa el marcador al minut 110. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Corsino Abela va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johann Toft de Ermua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias da Fronteira de Ermua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Orgaceño, C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ollie Schuilenburg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raül Rosines va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ollie Schuilenburg de Orgaceño, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.