Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408350

Promoción 731408350 Información oficial sobre el partido 731408350 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Raipon Team Alineación oficial del equipo 'Raipon Team' en el partido 3 - 1 U.D Caravaca Alineación oficial del equipo 'U.D Caravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raipon Team Alineación oficial del equipo 'Raipon Team' en el partido 2 - 0 U.D Caravaca Alineación oficial del equipo 'U.D Caravaca' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raipon Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 37, indicava inequívocament que en Aleksi Lahtinen va saber trobar la xarxa rival. Raipon desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 120 Minuto 64 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Aleksi Lahtinen al minut 64, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Raipon i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Aleksi Lahtinen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 75 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Cai Masilka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Cai Masilka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Raipon.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Nicola Aschieri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Diego Larios va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Raipon ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Aschieri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cai Masilka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

U.D Caravaca

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Benedicto Cuerla va descol·locar totalment la defensa contrària i Ramón 'Sugar Daddy' Labandero no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Martin Zufiria de Caravaca va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Ramón 'Sugar Daddy' Labandero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.