Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408336

Promoción 731408336 Información oficial sobre el partido 731408336 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

panduro Alineación oficial del equipo 'panduro' en el partido 7 - 0 Megatrucha Alineación oficial del equipo 'Megatrucha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
panduro Alineación oficial del equipo 'panduro' en el partido 8 - 0 Megatrucha Alineación oficial del equipo 'Megatrucha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panduro

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hardy Trads ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, panduro es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de panduro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zvjezdan Grga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Zvjezdan Grga de panduro va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Amir Pouyan Tahmtani es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bert Brecel va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan panduro va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pino Bodale des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Agostino Hungerbühler va augmentar l'avantatge de panduro a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a panduro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ernesto Gil de Bernabé, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zvjezdan Grga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Renaud Marron gairebé va marcar per a panduro des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard-Jan Rooij de panduro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Megatrucha

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Megatrucha va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Armando Casalini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josep Maria Farrerons va ser clau en la jugada d'atac de Megatrucha al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a David Méndez Ortiz, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Losada Castro de Megatrucha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.