Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408066

Promoción 731408066 Información oficial sobre el partido 731408066 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 2 - 4 Nastic Bru Alineación oficial del equipo 'Nastic Bru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 3 - 0 Nastic Bru Alineación oficial del equipo 'Nastic Bru' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

independiente de pueblonuevo

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Adrian Ştefan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Topias Naalisvaara, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Adrian Ştefan va donar a independiente un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Nicola Biancon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matic Hriberšek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Nicola Biancon va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Philipinho Garneiro va entorpir al marcador d'en Mohamed Rafah Zabeer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mohamed Rafah Zabeer no s'ho podia creure.

Nastic Bru

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Pierre-Baptiste Pichon, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 26.
  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Pierre-Baptiste Pichon de Nastic va marcar de penal l'empat al minut 33.
  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Pierre-Baptiste Pichon va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 36 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Azrinuddin Baha bin Hj Zainul va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 2 - 4 per a Nastic.