Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408026

Promoción 731408026 Información oficial sobre el partido 731408026 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

More UD Alineación oficial del equipo 'More UD' en el partido 4 - 1 Rastafarys fc Alineación oficial del equipo 'Rastafarys fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
More UD Alineación oficial del equipo 'More UD' en el partido 2 - 1 Rastafarys fc Alineación oficial del equipo 'Rastafarys fc' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

More UD

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nikolay Marinov de More aconseguir un gol al minut 49 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, More va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pep Llidó, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a More i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 82 minuts de joc. Mentre en Simone Venditti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de More a 4 - 1. Carl-Eric Wenndahl va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Lukas-Siegfried Jung va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de More se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 23, tothom va saber perquè en Merijn Lowyck era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Carl-Eric Wenndahl del More ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): More va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sastra Zulhadi en un 1 contra 1 amb el porter Ken Munk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Carl-Eric Wenndahl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Lukas-Siegfried Jung es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ken Munk al minut 87 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simone Venditti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Rastafarys fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Rastafarys va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Miguel Gómez Martelo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Rastafarys va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Alibau va desviar el xut final de Alexis Doutre després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Simone Venditti va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Héctor Barrero va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Piotr Łyszczak rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avichay Maron de Rastafarys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexis Doutre de Rastafarys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, David Ruiz-Berriz de Rastafarys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.