Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407897

Promoción 731407897 Información oficial sobre el partido 731407897 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido 5 - 0 Unión Madrid Alineación oficial del equipo 'Unión Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
zafranar.C.F Alineación oficial del equipo 'zafranar.C.F' en el partido 8 - 0 Unión Madrid Alineación oficial del equipo 'Unión Madrid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zafranar.C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a zafranar.C.F va ser Hayo Hannecard.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Abdessabour Zehar de zafranar.C.F va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): zafranar.C.F va aconseguir el 3 - 0 quan Mikel Pío va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yeter Alatlı, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mikel Pío va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 13 (Ocasión evento especial): Al minut 13 un defensor va evitar que un jugador del zafranar.C.F pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abdessabour Zehar va rematar alt.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Abdessabour Zehar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Unión Madrid

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casimiro Troya Lopez-Sor de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.