Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407461

Promoción 731407461 Información oficial sobre el partido 731407461 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido 4 - 0 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido 2 - 1 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Murcia

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Urs-Ulrich Bünsdorf, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Diego Galalón va augmentar l'avantatge de Murcia a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Murcia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Marek Jakusz.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Galalón va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Murcia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfredo Estupiñán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alfredo Estupiñán va rematar alt.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Leslie Forster estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alfredo Estupiñán, als 64 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leslie Forster. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

los janecitos

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): janecitos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rafael López Dieguez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Rafael López Dieguez va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Morteza Afsaneh.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Hávarður Fjallsbak? Un error clamorós seu va donar a Alfredo Estupiñán una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dimitri Dubin amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.